Häftapparat, en underbar manick

häftapparatDet finns dom som säger att en häftapparat var den största uppfinningen som kom på 1900-talet. Detta speciellt för akademiker och administratörer. De använder sin trogna häftapparat flera gånger om dagen och det är inte ofta det går mer än en timma innan dom är på den igen. Det finns så klart de som fortfarande föredrar gem framför häftklammer från en häftapparat, men det tar oftast längre tid och har en tendens att ramla bort. Vara du vet hur många papper ett häftklammer klarar av att hålla så kommer inte din häftapparat att svika dig någonsin. Ofta är det så att gem kan hålla fler papper, men har de en gång tänjts ut så är det inte så troligt att dom kommer kunna användas till mindre papper igen. Ett häftklammer från en häftapparat kanske bara kan användas en gång men det kommer hålla papperna till jordens undergång ifall de inte pillas bort eller rivs isär innan dess. Det är det som är fördelen med att alltid ha en häftapparat i närheten av sig. Det kommer förmodligen vara det enda redskap som alla akademiker och administratörer alltid kommer att svära vid ifall dom någonsin får frågan om det.